Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

(RIP) Σάμερ(Δυστυχώς το καλοκαιράκι μας μας άφησε για την παραλία των αγγέλων. Ο μικρός έπαθε πρόπτωση πρωκτού και το πάλεψε για 2 μέρες, με 2 χειρουργεία, αλλά δεν τα κατάφερε). 

Το καλοκαίρι έφυγεεεε και δεν το πήρε η βροχήηηη".
Αν είστε από τους τύπους που μελαγχόλησαν επειδή άφησαν τις παραλίες και ξαναγύρισαν στη δουλειά ή αν απλά δεν σας πάνε οι άλλες εποχές του χρόνου και ζείτε μόνο για το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, έχουμε την λύση στο πρόβλημά σας : Σάμερ - Summer.
Ένας άπαικτος χαμογελαστός τυπάκος που βρέθηκε σε παραλία της Χαλκιδικής να ζητιανεύει νερό, φαγητό και χαδάκια. Και επειδή δεν μπορούσαμε να τον αφήσουμε μόνο του, αφού τον πήραμε στην ξαπλώστρα μας, τον πήραμε και στην μεγάλη οικογένεια του Αδέσποτου Πλανήτη. Ο μικρός είναι γεννημένος περίπου τον Μάιο του 2015 και θα γίνει μεσαίου μεγέθους γλύκας. Τσαχπίνης και χαδιάρης καίει καρδιές εθελοντων και επισκεπτών και περιμένει με υπομονή να υιοθετηθεί από κάποιον τυχερό.

Αν θέλετε να έχετε κάθε μέρα το δικό σας καλοκαιράκι, επικοινωνήστε με τον Αδέσποτο Πλανήτη στο 6970195672 (όχι 4-8) ή στο 6978673311 ή στο email strayplanetadopt@gmail.com και ζητήστε τον. Ο μικρός είναι Θεσσαλονίκη, αλλά πάει και σε άλλες περιοχές αν βρει καλή οικογένεια. Δίνεται εμβολιασμένος, τσιπαρισμένος και με χαρτιά υιοθεσίας !
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου