Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) Φώτης




Υπέροχος τυπάκος που το όνομά του το οφείλει στην στιγμή της ανακάλυψής του. Όχι, μην φανταστείτε ότι το πρόσωπό μας φωτίστηκε από την χαρά μας μόλις τον είδαμε μαζί με τα άλλα 8 αδερφάκια του μέσα στην στραπατσαρισμένη τους κούτα. Απλά τον ανακαλύψαμε πάνω σε έναν παροξυσμό γέλιου ενώ επαναλαμβάναμε μια θανατηφόρα ατάκα του Φώτη Σεργουλόπουλου (φυσικά το γέλιο μας κόπηκε μαχαίρι μόλις το φουντωτό κεφαλάκι του ξεπρόβαλε μέσα από την κούτα).
Ο Φώτης μας είναι ένας ζωηρούλης και παιχνιδιάρης γεμάτος ζωή τυπάκος που λατρεύει να εξερευνεί τον κόσμο. Φινετσάτος, χαρούμενος, χαδιάρης, τρυφερούλης και ευαισθητούλης. Και μπορεί να μην είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος (αν και του μοιάζει στην τσαχπινιά και την ευγένεια του χαρακτήρα του) και να μην έχει – ακόμα τουλάχιστον- την δική του εκπομπή στην τηλεόραση, είναι όμως το δικό μας φάρμακο ενάντια στην γκρίζα και μονότονη καθημερινότητά μας.
Ο γλύκας είναι γεννημένος τον Νοέμβριο του 2015 και θα γίνει περίπου 18- 20 κιλάκια.
Αν θέλετε να δώσετε σπιτάκι και μια θέση στην καρδιά σας στον Φώτη μας, επικοινωνήστε στο 6974832662 ή στο 6949083956 ή στο email strayplanetadopt@gmail.com. Βρίσκεται θεσσαλονίκη, αλλά ετοιμάζει αμέσως βαλιτσούλες και πηγαίνει όπου τον αγαπάνε. Θα δοθεί εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος, τσιπαρισμένος και με συμβόλαιο υιοθεσίας. Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνοντας εικονική υιοθεσία, επικοινωνήστε στο 6984782350 ή στο email μας strayplanetadopt@gmail.com. Αριθμός μικροτσιπ : 932001000500933

















Και ο Φώτης μας μικρότερος : 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου