Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) Μελιά
Βρέθηκε στη μέση του πουθενά, στα πλαίσια άλλης διάσωσης. Ένα νεαρό πλασματάκι 8,5 κιλών και 1,5 ετών μέσα στα χωράφια ανάμεσα σε δύο χωριά. Να προσπαθεί να προστατευτεί από το κρύο, τις αγέλες των τσομπανόσκυλων και να βρει κάτι να φάει. Μόλις άνοιξε η πόρτα του αμαξιού, στάθηκε στα πίσω της ποδαράκια κλαψουρίζοντας, σαν να παρακαλούσε για μια θέση στην ασφάλεια του αυτοκινήτου και της αγκαλιάς μας. Δεν μπορούσαμε να την αφήσουμε πίσω να πεθάνει.
Η μικρή ονομάστηκε Μελιά για τον γλυκύτατό της χαρακτήρα και μπήκε στη μεγάλη οικογένεια του Αδέσποτου Πλανήτη. Πανέξυπνη, ήσυχη, παιχνιδιάρα, χαδιάρα και τρυφερή ελπίζουμε να βρει σύντομα τον άνθρωπο που θα της προσφέρει την αγάπη, την ασφάλεια και την χαρά που στερήθηκε τόσο καιρό ζώντας μόνη της στο δρόμο.
Η μικρούλα διαγνώστηκε με ερλιχείωση και διροφυλάρια και βρίσκεται ήδη σε φαρμακευτική αγωγή. Σε δύο μήνες θα είναι τελείως περδίκι ! Αν θέλετε να της δώσετε ένα σπιτάκι και μια θέση στην καρδιά σας, επικοινωνήστε στο 6974832662 ή στο 6949083956 και ζητήστε την. Ο Αδέσποτος Πλανήτης θα καλύψει όλα τα έξοδα της θεραπείας της. Δίνεται εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, τσιπαρισμένη, στειρωμένη και με συμβόλαιο υιοθεσίας. Ένα μεγάλο διαμάντι σε ένα μικρό παγωμένο και ταλαιπωρημένο κουκλίστικο κορμάκι ! Μην αργείτε ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου