Τρίτη 5 Απριλίου 2016

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) Jennifer


Γλυκύτατη, πανέξυπνη, ζωηρούλα και παιχνιδιάρα δεσποινιδούλα που η μοίρα την έριξε σε ανάμεσα σε 5 αδερφούς αφού είναι το μοναδικό κορίτσι μέσα στην οικογένεια. Δυναμική αλλά και ευαίσθητη, χαδιάρα αλλά και ανεξάρτητη, χώνει την φατσούλα της σε όλα και παρακολουθεί τον κόσμο με τα ματάκια της που μέσα τους βλέπεις μόνο αγάπη και δίψα για ζωή.
Το μικρό αριστουργηματάκι βρίσκεται Θεσσαλονίκη και θα γίνει περίπου 20- 25 κιλάκια. Βρέθηκε μαζί με τη μανούλα και τα αδερφάκια της σε σε εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο όπου κατάφεραν να επιβιώσουν από τις αγέλες των μεγαλόσωμων σκύλων που κυριαρχούν στην περιοχή διεκδικώντας τον χώρο τους. Η κουκλίτσα μας αυτή την στιγμή (όπως και όλη η φινετσάτη οικογένεια) είναι σε ασφαλές μέρος και προετοιμάζονται να μετακομίσουν στα σπίτια των οικογενειών τους.

Αν θέλετε να υιοθετήσετε τη μικρούλα Jennifer, επικοινωνήστε στο 6974832662 ή στο 6949083956. Βρίσκεται Θεσσαλονίκη αλλά μπορεί να πάει και σε άλλες περιοχές για να βρει σπιτάκι. Δίνεται εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, τσιπαρισμένη, με δέσμευση για στείρωση στους 6 μήνες και φυσικά με συμβόλαιο υιοθεσίας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου