Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) Samuel



Μπομπιράκος που ήρθε για να κλέψει καρδιές και να ομορφύνει τη ζωή μας. Καρδιά καλλιτέχνη, εμφάνιση μοντέλου... Ευαίσθητος σαν καρδιά μαρουλιού. Μαύρο- καφέ τυπάκι με υπέροχα ματάκια, στρουμπουλό κορμάκι και μια καυτή γλωσσίτσα που μοιράζει φιλάκια σε όποιον τον πλησιάσει. Χαδιάρης, τρυφερούλης, πανέξυπνος, παιχνιδιάρης και ζωηρούλης, μπορεί τώρα να μοιάζει με τριχωτό μπαλάκι, προβλέπεται όμως να γίνει ένας κούκλος 20-25 κιλά.
Ο μικρούλης είναι γεννημένος τέλη Φεβρουαρίου (2016) και βρίσκεται προς το παρόν σε χώρο φιλοξενίας. Βρέθηκε μαζί με τη μανούλα και τα αδερφάκια του σε παλιό στρατόπεδο, κρυμμένα από τις αγέλες των μεγαλόσωμων αρσενικών της περιοχής. Τα πιτσιρικάκια κατάφεραν να επιβιώσουν και να ήρθαν στην αγκαλιά μας για να τους βρούμε τις καλύτερες οικογένειες του κόσμου.

Αν ενδιαφέρεστε για τον Samuel, επικοινωνήστε στο 6974832662 ή στο 6949083956. Ο κούκλος βρίσκεται Θεσσαλονίκη αλλά μπορεί να πάει και σε άλλες περιοχές για να βρει σπιτάκι. Δίνεται εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος, τσιπαρισμένος και με συμβόλαιο υιοθεσίας. 





Και ο Samuel μικρότερος:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου