Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) Βιργινία



Μαύρα μεγάλα ματάκια που σε κοιτούν με λατρεία και ευγνωμοσύνη.  Η μικρή γεννήθηκε τον Μάιο του 2014 και μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα γνώρισε την ανθρώπινη αδιαφορία και κακία. Έζησε στιγμές πείνας και φόβου. Όταν βρέθηκε, το σκελετωμένο κορμάκι της και τα ματάκια της έδειχναν τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μόνη της στο δρόμο. Πόσες φορές έμεινε τελείως νηστική ; Πόσες την έδιωξαν με φωνές ; Πόσες την κυνήγησαν άλλα σκυλιά ; Πόσα βράδια έτρεμε από το κρύο ; Τρυφερή, φιλική και καλόβολη ήταν καταδικασμένη να αποτύχει.  Δεν μπορεί να ξαναγυρίσει στους δρόμους και δεν θα το επιτρέψουμε. Θα είναι μαζί μας, στη μεγάλη οικογένεια του Αδέσποτου Πλανήτη μέχρι να βρει τη δική της οικογένεια, τον άνθρωπο που θα την σφίξει στην αγκαλιά του και θα της προσφέρει την αγάπη και την φροντίδα που της αξίζει.  Γιατί η Βιργινία μας είναι φτιαγμένη για αγκαλιές και χάδια, για βόλτες σε εξοχές και χουζούρια σε χαλιά σπιτιού και όχι για το κρύο και τις λάσπες ενός καταφυγίου, όση αγάπη και φροντίδα και αν της δίνουμε.
Η τρίχρωμη ομορφιά είναι 15 κιλάκια στειρωμένη, υγιέστατη και τσιπαρισμένη.  Δίνεται εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη και με συμβόλαιο υιοθεσίας. Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, αλλά μπορεί να πάει και σε άλλες περιοχές. Αν θέλετε να της δώσετε ένα σπιτάκι και μια θέση στην καρδιά σας, επικοινωνήστε στο  6970195672 (όχι 4-8) ή στο 6974832662 ή στο 6949083956 ή στο email strayplanetadopt@gmail.com και ζητήστε την. Στη φατσούλα της θα βρείτε τον σύντροφο της ζωής σας. 

Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνοντας εικονική υιοθεσία, επικοινωνήστε στο 6984782350 ή  στο email μας strayplanetadopt@gmail.com






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου