Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) Αύρα





Αυτά τα μάτια τα έχετε προσέξει ποτέ; Αν ξέρατε πόση δύναμη και αγάπη κλείνουν μέσα τους, θα σας έπιαναν τα κλάματα. Η Αύρα είναι ίσως το πιο δυνατό και τολμηρό σκυλί που έχουμε γνωρίσει. Γιατί παλεύει κάθε μέρα με τους φόβους της. Όχι, δεν κακοποιήθηκε ποτέ. Ούτε την τρομοκράτησε κανείς. Η βελουδένια αυτή ομορφιά απλά είναι τόσο ευαίσθητη που η ζωή στο θορυβώδες καταφύγιο με τα τρελούτσικα άλλα σκυλάκια ήταν συνεχής πηγή άγχους. Μεταφέρθηκε σε σπίτι φιλοξενίας, όπου άρχισε να χαλαρώνει και να ξεδιπλώνει τον υπέροχο χαρακτήρα της. Και σήμερα πλέον, έναν χρόνο περίπου μετά, έχοντας δώσει πολλές μάχες, είναι έτοιμη να βρει τον άνθρωπο που θα λατρέψει κάθε τριχούλα από το κορμάκι της, θα την βάλει στην αγκαλιά του και θα την κάνει να μην φοβάται τίποτα. Γεννημένη στις 29 Νοεμβρίου 2011 από αδέσποτη μανούλα, με τα 15 κιλάκια της είναι ένα πολύ ήσυχο και τρυφερό σκυλάκι που σε κοιτάει στα μάτια με απόλυτη λατρεία και αφοσίωση.
Η επιστροφή της στο καταφύγιο κρίνεται αδύνατη. Χρειάζεται απαραίτητα την ανθρώπινη παρουσία - προστασία, γι αυτό αναζητούμε σπιτάκι που θα της χαρίσει τη ζωή, την αγάπη και την αξιοπρέπεια που της αξίζει.

Αν θέλετε την Αύρα μας, επικοινωνήστε στο 6977325030  ή στο 6974832662 ή στο 6949083956 email strayplanetadopt@gmail.com. Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αλλά μπορεί να πάει και σε άλλες περιοχές για να βρει την οικογένειά της ! Η κούκλα μας δίνεται εμβολιασμένη, στειρωμένη και με συμβόλαιο υιοθεσίας (Αριθμός microchip : 977200008268390)

























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου