Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) Μαρξ



Γεννήθηκε σε μια περίοδο που στην Ελλάδα η πολιτική είχε κυριεύσει όλο μας το είναι. Και ενώ εμείς τρελαινόμασταν με τα capital controls και τα μνημόνια, ο τυπάκος άραζε καθισμένος πάνω σε ένα κόκκινο κουρελάκι και κοίταζε αγέρωχος τον κόσμο. Ο μαύρος αρκουδοκούταβος με το επαναστατικό όνομα είναι ένας καθαρόαιμος «χαλβαδίνος». Άλλος ένα γίγαντας με καρδιά μαρουλιού, αφού ο μικρός μας ζυγίζει περισσότερα από 30 κιλά. Ο τυπάκος είναι λίγο μπουνταλάκος, καθώς δεν έχει μάθει να ελέγχει ακόμα τον όγκο του. Είναι όμως τόσο γλύκας που παραβλέπεις τα μικρά σπρωξίματα που σου δίνει καθώς προσπαθεί να έρθει κοντά σου για να εξασφαλίσει χαδάκια και αγκαλίτσες. Λιώνει τελείως όταν σκύβεις και τον αγκαλιάζεις και σε κοιτάζει με τέτοια λατρεία που σχεδόν σε πιάνουν τα κλάματα όταν πρέπει να τον ξαναβάλεις μέσα στην περίφραξη και να τον αφήσεις εκεί.
Γεννημένος τον Μάιο του 2015 ψάχνει το παντοτινο του σπίτι και ξεκαθαρίζει ότι μπορεί να αλλάξει όνομα αν παραστεί ανάγκη !
Αν ενδιαφέρεστε και θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον ομορφούλη, επικοινωνήστε μαζί με τον Αδέσποτο Πλανήτη στο 6974832662 ή στο 6949083956 ή στο email strayplanetadopt@gmail.com. Ο μικρός μας είναι Θεσσαλονίκη, αλλά παίρνει την απαλή γουνίτσα του και πάει και σε άλλες περιοχές για να βρει την αληθινή αγάπη. Δίνεται εμβολιασμένος, τσιπαρισμένος και με συμβόλαιο υιοθεσίας.
Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνοντας εικονική υιοθεσία, επικοινωνήστε στο 6984782350 ή  στο email μας strayplanetadopt@gmail.com  






















Και ο Μαρξ μας όταν ήταν μικρότερος: 









Και ο Μαρξ μας όταν ήταν λίγο μικρότερος :




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου