Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) Ζορό




Μην σας ξεγελούν τα αθώα του ματάκια. Ο μικρός είναι μεγάλος μπαγασάκος. Ζωηρούλης, παιχνιδιάρης, με μια τάση να εξερευνά τα πάντα, αλλά και τρυφερός και χαδιάρης, προβλέπεται να γίνει πολύ φάτσας. Ο ομορφονιός μας βρέθηκε μαζί με τα αδερφάκια του σε μια τεράστια κούτα, δίπλα σε βρωμερά σκουπίδια. Γρήγορα ξεπέρασε το αρχικό σοκ του βίαιου αποχωρισμού από τη μαμά του και «υιοθέτησε» τους εθελοντές του Αδέσποτου Πλανήτη σαν οικογένειά του. Σίγουρος για την αγάπη μας, περνάει τις μέρες χωρίς να φοβάται για τίποτα. Μπορεί το καταφύγιο να του φαίνεται τώρα σαν μια μεγάλη παιδική χαρά με πολλά φιλαράκια για παρέα, μόλις αρχίσουν τα κρύα όμως θα καταλάβει ότι αυτοί οι χώροι δεν είναι μέρη για κανένα σκυλάκι, όση αγάπη και φροντίδα και αν του δίνουν. Βοηθήστε το μικρό μας να βρει την οικογένειά του !
Αν θέλετε τον μικρό, επικοινωνήστε στο  6970195672 (όχι 4-8) ή στο 6974832662 ή στο 6949083956 ή στο email strayplanetadopt@gmail.com. Ο μικρός βρίσκεται Θεσσαλονίκη, αλλά μπορεί να πάει και σε άλλες περιοχές. Θα δοθεί εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος, τσιπαρισμένος και με συμβόλαιο υιοθεσίας. Ο Ζορό μας είναι γεννημένος περίπου στις 15 Αυγούστου 2015 και θα γίνει 22- 25 κιλάκια.
Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνοντας εικονική υιοθεσία, επικοινωνήστε στο 6984782350 ή  στο email μας strayplanetadopt@gmail.com 







Και ο μικρός μας λίγο πιο μικρούλης :






Και ο Ζορό μας όταν ήταν μικρότερος :







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου