Σάββατο 6 Μαΐου 2017

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) Φρίξος



12 κιλάκια τυπάκος 3 ετών που βρέθηκε παρατημένος σε πάρκινγκ της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στη μέση του πουθενά. Ο μικρός είναι ένα μοναδικό πλασματάκι. Τρυφερός, χαδιάρης, ήσυχος, πολύ συνεργάσιμος και φιλικός με όλους, είναι έτοιμος για το δικό του σπιτάκι. Προς το παρόν βρίσκεται σε φιλοξενία, όπου έχει δείξει τέλεια συμπεριφορά. Δεν λερώνει, δεν γαβγίζει και δεν κάνει ζημιές, ενώ προσαρμόζεται γρήγορα σε όλα τα περιβάλλοντα. Ο τέλειος τυπάκος !
Ο Φριξάκος όταν βρέθηκε είχε άγανα στα αυτάκια. Οι εξετάσεις έδειξαν ερλιχείωση και διροφυλάρια. Βρίσκεται ήδη σε φαρμακευτική αγωγή και πολύ σύντομα εκτός από τσαχπίνης κούκλος με τρομερό στυλ και προσωπικότητα θα είναι και περδίκι.
Αν θέλετε να τον κάνετε μέλος της οικογένειάς σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 6974832662 ή στο 6949083956. Θα δοθεί τσιπαρισμένος, με συμβόλαιο υιοθεσίας. Βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη αλλά αν βρεθεί η κατάλληλη οικογένεια μπορεί να πάρει την βαλιτσούλα του και να γίνει δημότης άλλων περιοχών.
Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνοντας εικονική υιοθεσία, επικοινωνήστε στο 6984782350 ή στο email μας strayplanetadopt@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου