Τρίτη 13 Μαΐου 2014

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) Σώτος : ένας μπελάς απλά ακαταμάχητος.




Φατσάκι μοναδικό. Για να βγει φωτογραφία χρειάστηκε να επιστρατεύσουμε χίλια δύο τεχνάσματα, μπας και καταφέρουμε να τον κρατήσουμε για δευτερόλεπτα ακίνητο. Μετά από 10 αποτυχημένες προσπάθειες επιτέλους βρέθηκε μια πόζα που μπορεί να μην δείχνει όλη την ομορφιά του, αλλά τουλάχιστον φαίνεται λίγο καθαρά η φατσούλα και το κορμάκι του.
Δύσκολα μπορεί να αντισταθεί κανείς στα τσουλουφάκια που πετάγονται αριστερά και δεξιά, στα μεταξένια μαλλάκια του, στα πονηρά ματάκια και στην καυτή γλωσσίτσα του. Ο γλύκας πριν από ένα χρόνο βρέθηκε στο δρόμο με ερλίχεια και χρειάστηκε 3 κύκλους θεραπείας για να γίνει καλά. Σήμερα πια υγιέστατος, εμβολιασμένος και πιο τρελός από ποτέ ψάχνει τον άνθρωπο που θα τον αντέξει. Τρελιάρης, υπερκινητικός, παιχνιδιάρης κούκλος που λατρεύει τους μπελάδες και τις περιπέτειες. Από τα πιο ανήσυχα πνεύματα που μπορεί κανείς να συναντήσει, λατρεύει να την κοπανάει και να εξερευνεί νέα μέρη. Δυστυχώς δεν έχει μάθει να χρησιμοποιεί την μύτη του για να γυρίζει πίσω. Κάθε «ταξίδι» του λήγει άδοξα, μετά από αρκετά μέτρα, όπου μάλλον συνειδητοποιεί ότι χάθηκε και ξαπλώνει μέχρι να έρθουν να τον μαζέψουν.

Ένα είναι σίγουρο : ο Σώτος θα σας κρατάει πάντα σε φόρμα και δεν θα σας αφήσει να πλήξετε ποτέ. Καμία μέρα δεν θα είναι σαν όλες τις άλλες. Ιδανικός για χαδάκια και αγκαλίτσες, ξέφρενο παιχνίδι στο σπίτι και ατελείωτoυς περιπάτους σε δάση και πλαγιές (πάντα με ανθεκτικό λουρί).
Όποιος θέλει έναν σίφουνα αγάπης, χαράς και ευτυχίας για σύντροφο, τότε ψάχνει τον Σώτο. Ένας μεγάλος μπελάς με τον οποίο αξίζει κανείς να μπλέξει. Γιατί είναι απλά ακαταμάχητος...

Αν ενδιαφέρεστε για κάποια φατσούλα μας, πάρτε τηλέφωνο στο 6970195672 και μιλήστε με την Ελένη Γραμματοπούλου ή
στείλτε μας μήνυμα στην ομάδα Friends of Stray Planet – Greece https://www.facebook.com/groups/114156882095688/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου