Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) Δούκας ο αριστοκράτης.




"Όχι, δεν θα λιποθυμήσω... Θα τα καταφέρω... Είμαι γενναίος, είμαι ατρόμητος, είμαι άγριο θηρίο... Ένεση κρατάει ο γιατρούλης ; Με χάνετε στο άνθος της ηλικίας μου..."

Δούκας ! Μια απο τις τρομερές φάτσες του Αδέσποτο Πλανήτη. Γνωστός και ως “ατσαλάκωτος γλύκας”, γεννημένος τον Ιούλιο του 2012, με βάρος 16,6 κιλά και ύψος 32 ολόκληρα εκατοστά (κατηγορία “ένα με το πάτωμα”). Τύπος με αναμφισβήτητα αριστοκρατική καταγωγή. Ένας κοντούλης, στρουμπουλός, φινετσάτος γόης με υπέροχη καφετιά γουνίτσα που είναι πάντα στρωμένη και καθαρή. Ακόμα και όταν βρέχει συνέχεια, ανάμεσα στα βρεγμένα και λασπωμένα κεφαλάκια, ξεχωρίζει το δικό του, πεντακάθαρο, γυαλιστερό, καλοχτενισμένο. Το πώς τα καταφέρνει και δεν λερώνεται παραμένει μυστήριο, αφού η κοιλίτσα του απέχει λίγα εκατοστά από το έδαφος. Φαίνεται όμως ότι ο τυπάκος ξέρει καλά πού πατάει με τα κοντούλικα ποδαράκια του! Πανέξυπνος, ήσυχος, καλόβολος, περνάει την ώρα του χαζεύοντας γύρω καμαρωτός – καμαρωτός περιμένοντας κάποιον να ανακαλύψει τη φινέτσα του και να τον υιοθετήσει. Δυστυχώς o κούκλος βρέθηκε θετικός στο τεστάκι της λεϊσμάνιας και της ερλιχείωσης και έχει αρχίσει ήδη αγωγή. Ευτυχώς τα προλάβαμε σε αρχικό στάδιο και αναμένεται να ζήσει μια φυσιολογική και υπέροχη ζωούλα παίρνοντας τα φαρμακάκια του καθημερινά.
Αν θέλετε να τον υιοθετήσετε και να κάνετε την τύχη σας, επικοινωνήστε στο 6974832662 ή στο 6974703059. Ο φινετσάτος κούκλος βρίσκεται Θεσσαλονίκη αλλά μπορεί να πάει και σε άλλες περιοχές για να βρει σπιτάκι. Δίνεται εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος, τσιπαρισμένος (αριθμός μικροτσίπ : 941000016509234) και φυσικά με συμβόλαιο υιοθεσίας.

Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνοντας εικονική υιοθεσία, επικοινωνήστε στο 6984782350 ή  στο email μας strayplanetadopt@gmail.com  












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου