Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) Ήρα




                                             

Η Ήρα μας βρέθηκε μαζί με τον αδερφό της τον Ηρακλή στο δρόμο για μια άλλη διάσωση. 4 ματάκια λάμψανε δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών και οι πονηρόφατσες έκαναν την τύχη τους, αφού μεταφέρθηκαν στον Αδέσποτο Πλανήτη. Αμέσως διαπιστώθηκε ότι τα κουταβάκια έπασχαν από μόρβα. Ο Ηρακλής ανταποκρίθηκε στη θεραπεία και ξεπέρασε την αρρώστια χωρίς μεγάλες δυσκολίες. Η Ήρα όμως δεν ήταν τόσο τυχερή. Στην αρχή η επιβίωσή της φαινόταν σχεδόν αδύνατη, αφού η μικρή είχε ήδη προσβληθεί νευρολογικά. Η μπουκίτσα όμως άντεξε και πλέον είναι μια χαρά. Το πρώτο διάστημα είχε ένα μικρό τρέμουλο σε όλο της το σώμα, το οποίο όμως έχει εξαφανιστεί σχεδόν τελείως. Μοναδικά κατάλοιπα της μόρβας, τα αποχρωματισμένα δοντάκια της και ένα ανεπαίσθητο τρέμουλο του κεφαλιού της.
Πρόκειται για ένα χαρούμενο και ήσυχο σκυλάκι, γεννημένο τον Φεβρουάριο του 2013 και 18 περίπου κιλών, που περνάει συνήθως απαρατήρητο. Παίζει με τα άλλα σκυλάκια, ξαπλώνει την κορμάρα της στον ήλιο, τρώει με λαιμαργία το φαγητό της και γενικά απολαμβάνει την κάθε μέρα. Αν και καλόβολη και ολιγαρκής σε γενικές γραμμές, δεν είναι από εκείνους τους τύπους που γίνονται χαλί να τους πατήσεις, ούτε από εκείνους που ανέχονται τα πάντα χωρίς να αντιδρούν. Η μικρή ξέρει τι θέλει και έχει βρει τρόπο να σου το λέει. Λίγη ώρα αν καθίσεις μαζί της, νιώθεις ότι σου μιλάει με το βλέμμα και τις φωνούλες που βγάζει. Η μικρούλα δεν είναι τελείως έτοιμη για υιοθεσία, καθώς δυσκολέυεται λίγο με το λουρί. Ωστόσο μαθαίνει εύκολα και σίγουρα θα τα καταφέρει αν βρεθεί ένας άνθρωπος να της προσφέρει αυτό που της λείπει περισσότερο : μια δική της αγκαλιά.
Αν θέλετε μια ήσυχη κούκλα που θα ομορφύνει τη ζωή σας και θα σας γεμίσει αγάπη, επικοινωνήστε στο 6974832662 ή στο 6974703059. Βρίσκεται Θεσσαλονίκη αλλά μπορεί να πάει και σε άλλες περιοχές αν είναι να βρει μια καλή οικογένεια! Δίνεται με συμβόλαιο υιοθεσίας, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, στειρωμένη και τσιπαρισμένη. 

Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνοντας εικονική υιοθεσία, επικοινωνήστε στο 6984782350 ή  στο email μας strayplanetadopt@gmail.com  
Αριθμός μικροτσίπ : 941000016754743







 























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου