Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) Όλιβ


Η Όλιβ μας συνήθως περνάει απαρατήρητη. Ησυχούλα, σχεδόν αθόρυβη, κάθεται σε μια γωνίτσα (κατά προτίμηση πάνω σε κάποια κουβερτούλα) και βλέπει γύρω της εξεταστικά. Μακριά από τους μπελάδες, πλησιάζει διακριτικά τους ανθρώπους και αφήνεται στα χάδια τους μόλις καταλάβει ότι δεν αποτελούν απειλή. Αδερφή του Ποπάι (και όχι αρραβωνιαστικιά του), βρέθηκε τον Οκτώβριο του 2014 μωράκι. Αν και μεγαλοδείχνει, κυρίως λόγω του σοβαρού χαρακτήρα της, είναι γεννημένη τον Αύγουστο του 2014. Μπορεί να μην είναι ένα τρελούτσικο, χνουδωτό, στρουμπουλό κουταβίνι που γελάς με τις χαριτωμενιές του, είναι όμως ένα υπέροχο, τρυφερό και γλυκύτατο σκυλάκι που μπορεί να γεμίσει την ζωή σου και να αλλάξει τον κόσμο σου. Και μην φανταστείτε καμία υποτονική και άχρωμη παρουσία . Όχι, η κυρία απολαμβάνει το λογικό παιχνίδι με τα άλλα σκυλάκια και τρέχει με χαρά στους ανθρώπους που αγαπά για να πάρει τα χαδάκια της.

Αν θέλετε μια ήσυχη υπαρξούλα που θα ομορφύνει τη ζωή σας και θα σας γεμίσει αγάπη, επικοινωνήστε στο 6974832662 ή στο 6974703059. Η μικρούλα είναι υγιέστατη, περίπου 26 κιλά.  Βρίσκεται Θεσσαλονίκη αλλά μπορεί να πάει και σε άλλες περιοχές αν είναι να βρει μια γωνίτσα στην καρδιά σας. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, τσιπαρισμένη (αριθμός μικροτσιπ : 941000016754220), στειρωμένη, εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη.

Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνοντας εικονική υιοθεσία, επικοινωνήστε στο 6984782350 ή  στο email μας strayplanetadopt@gmail.com 

































                                      






Και η Όλιβ μας λίγο πιο παλιά :











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου