Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) Τίλντα




Όνομα σπάνιο και εξωτικό. Θα περίμενε να δει κανείς μια υπέροχη σκυλίτσα με μακρύ ξανθοκόκκινο τρίχωμα, ξαπλωμένη αριστοκρατικά σε έναν καναπέ μπροστά στο τζάκι. Ίσως για αυτό της δόθηκε κιόλας από τον άνθρωπο που τη βρήκε. Γιατί κάποια στιγμή ελπίζει να δει την Τίλντα και πάλι καλά, με πλούσιο τρίχωμα, να παίζει χαρούμενη με την οικογένειά της. Η μικρή βρέθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση, χωρίς τρίχωμα, και μεταφέρθηκε αμέσως στο γιατρό για να διαπιστωθεί ότι πάσχει από αυτοάνοση δεμοδήκοση, μη κολλητική. Η πορεία της προς τη μεταμόρφωση δεν είναι εύκολη, αλλά η Τίλντα κάνει τα πάντα για να κερδίσει τη μάχη και να γίνει ο παλιός της εαυτός. Μέσα στην αγκαλιά του Αδέσποτου Πλανήτη η μικρή έχει βρει την αγάπη και την φροντίδα που της αξίζει. Τα ματάκια της δείχνουν την ευγνωμοσύνη που νιώθει και την ελπίδα ότι στο μέλλον θα πάνε όλα καλά, και ποιος ξέρει ; Ίσως είναι τυχερή και βρει και δικό της σπιτάκι, δική της οικογένεια. Η μικρή είναι πόιντερ, γεννημένη περίπου το 2010 και ζυγίζει 15 κιλά (μήκος 53 cm και ύψος 46 cm). Διαγνώστηκε με ερλιχείωση και λεϊσμάνια, παίρνει καθημερινά την φαρμακευτική της αγωγή και τα πάει πολύ καλά. Ζωηρούλα και κεφάτη, πάει βόλτες με λουρί, κάθεται για χάδια και αγκαλίτσες, παίζει ξέγνοιαστα με τα άλλα φατσάκια και ελπίζει να υιοθετηθεί μέχρι να αρχίσουν τα κρύα !
Αν θέλετε να δώσετε σπιτάκι στην ταλαιπωρημένη αυτή ψυχούλα, επικοινωνήστε στο 6974832662 ή στο 6949083956 ή στο email strayplanetadopt@gmail.com. Βρίσκεται Θεσσαλονίκη αλλά μπορεί να πάει και σε άλλες περιοχές αν είναι να βρει μια γωνίτσα στην καρδιά σας. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, τσιπαρισμένη, στειρωμένη, εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη.

Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνοντας εικονική υιοθεσία, επικοινωνήστε στο 6984782350 ή  στο email μας strayplanetadopt@gmail.com  


Tilda
A rare and exotic name that would suggest a blond to red dog lying in a couch in front of a fireplace.  Maybe that’s what the intention was. Maybe the person who gave her that name still hopes to see her playing with her family. She was found abandoned in a bad condition with very little hair. She was immediately taken to the doctor and her road to recovery is not easy. She is doing everything she can to regain her old strength. In our shelter she has found the love and attention she deserves and she we all hope the future will be bright for her. She is a pointer born around 2010 and weighs 15 kilos (length 53cm, height 46cm). She is diagnosed suffering from erlichiosi and leismania and needs medication. She is very active and playful, very good with the leash and loves cuddling and hugs. 

































Η Τίλντα μας όταν βρέθηκε :






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου