Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) Φοίβος




Μόνο αγάπη...
Μεταφέρθηκε μπουκίτσα στο καταφύγιο όταν χάθηκε η μανούλα του. Μεγάλωσε - κυριολεκτικά- μέσα στην αγκαλιά των εθελοντών που αγωνιούσαν τους πρώτους μήνες αν θα επιβιώσει. Και τα κατάφερε. Έγινε ένας υπέροχος σκύλος : πανέμορφος, επιβλητικός, πανέξυπνος, τρυφερός, ευαίσθητος και χαδιάρης. Που ζει μόνο για τους ανθρώπους του. Που το μόνο που ζητάει είναι αγκαλιές και χαδάκια. Που δεν δημιουργεί ποτέ προβλήματα. Ένας τέλειος σκύλος που χάνει μέρα με τη μέρα την λάμψη από τα υπέροχα μάτια του. Πόσο μπορεί να μείνει ένας σκύλος στο καταφύγιο για να πάψει να ελπίζει ; Ο Φοίβος μας είναι μαζί μας από τον Νοέμβριο του 2013. Και πολύ φοβόμαστε ότι θα συνεχίσει να είναι για πολλά χρόνια ακόμα. Γιατί καμία αγκαλιά δεν χωράει έναν γιγαντάκο 30 κιλών με καρδιά μαρουλιού... Είναι κρίμα και άδικο τέτοια πλάσματα να μην γνωρίζουν την πραγματική αγάπη που τους αξίζει.

Ο Φοίβος μας διαγνώστηκε με λεϊσμάνια. Παίρνει τα φαρμακάκια του και είναι μια χαρά !

Αν θέλετε να δώσετε μια ευκαιρία στον Φοίβο μας επικοινωνήστε στο 6974832662 ή στο 6974703059. Ο γλύκας βρίσκεται Θεσσαλονίκη αλλά μπορεί να πάει και σε άλλες περιοχές για να βρει μια οικογένεια να τον αγαπά και να τον αγκαλιάζει. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, τσιπαρισμένος (αριθμός μικροτσιπ : 941000014493296), εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος.



PHOEBUS
We took him at the shelter when his mother was lost. He was a very small puppy who literally grew up on our laps. During his first months we were worried for his survival. And, he made it!!!  He is now a great dog, very handsome, friendly, tender, and sociable. He never creates any problem.

Phoebus likes people and needs to be with people.  He will thrive in his own family… Born in the autumn of 2013, he is now 30 kilos, healthy and ready to find and give love into his forever home.  




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου