Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) Άντονι



Μόλις δει άνθρωπο να πλησιάζει στα σύρματα τρέχει με την ελπίδα ότι ήρθε για αυτόν. Τον πλησιάζεις και σε κοιτάει στα μάτια σαν να σε παρακαλάει να τον πάρεις μαζί σου. Στέκεται δίπλα του να τον χαϊδέψεις και κλείνει τα ματάκια του από απόλαυση όταν του μιλάς γλυκά.
Βρέθηκε όταν ήταν μια σταλίτσα και με την αγάπη των εθελοντών μεγάλωσε και έγινε ένας υπέροχος κούταβος. Γεμάτος ενέργεια και χαρά. Υιοθετήθηκε για 3 μήνες και επιστράφηκε για προσωπικούς λόγους του ανθρώπου που τον πήρε. Και έτσι βρέθηκε πάλι πίσω. Από τη ζέστη στο κρύο, από τα καθαρά στις λάσπες, από την αγκαλιά στη μοναξιά.
Μόνο όταν είναι με τους εθελοντές δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα : ζωηρός, παιχνιδιάρης, πανέξυπνος και πειραχτήρι. Ναι. Δεν είναι ο σκύλος που θα κάθεται μόνιμα σε μια γωνιά ήσυχος. Ναι, μπορεί να σου φάει μια παντόφλα ή να κάνει κάποια άλλη ζημιά (όπως οι περισσότεροι σκύλοι άλλωστε). Το σίγουρο είναι όμως ότι θα γίνει το καλύτερο φιλαράκι σου, ο πιο πιστός σύντροφος, κοντά σου στα δύσκολα και στα εύκολα, στις λύπες και τις χαρές, δίνοντάς σου άπειρη αγάπη και κουράγιο να συνεχίσεις. Γιατί πάντα θα είναι εκεί για σένα και θα σε λατρεύει.

Ο Άντονι είναι γεννημένος τον Δεκέμβριο του 2013. Αν θέλετε να δώσετε σπιτάκι στον κούκλο μας, τηλεφωνήστε στο 6970195672 (όχι 4-8) ή στο 6978673311 και ζητήστε τον ! Βρίσκεται Θεσσαλονίκη, αλλά μπορεί να πάει και σε άλλες περιοχές προκειμένου να βρει την αγάπη. Δίνεται στειρωμένος, εμβολιασμένος, τσιπαρισμένος και με συμβόλαιο υιοθεσίας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου