Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) Τόλια



Βρέθηκε στις 18/1/2015 φοβισμένη στο δρόμο να προσπαθεί να αποφύγει τα αυτοκίνητα. Βλέποντας ότι δεν έχει καμία ελπίδα να επιβιώσει αν έμενε εκεί, ο Αποστόλης ο σωτήρας της την πήρε αγκαλιά και την έφερε στη μεγάλη οικογένεια του Αδέσποτου Πλανήτη, όπου κανείς δεν μπορεί να της κάνει κακό. Το όνομά της Τόλια, από το Αποστολία, το θηλυκό του Αποστόλης. Του μοναδικού ανθρώπου που δεν την προσπέρασε και δεν αδιαφόρησε για αυτή όταν έτρεμε. 
Παιχνιδιάρα, τρυφερή και πανέξυπνη, προσαρμόζεται αμέσως στις νέες συνθήκες και μαθαίνει εύκολα νέα πράγματα. Τα πάει καλά με όλα τα σκυλάκια και λατρεύει την συγκατοίκηση μαζί τους.  Πρόκειται για μια λυγερόκορμη κούκλα, 25 περίπου κιλών και  1,5 έτους που χρειάζεται να βρει μια μεγάλη αγκαλιά να μπει μέσα και να νιώσει όλη την αγάπη που της έχει λείψει μέχρι τώρα.

Αν θέλετε την κουκλίτσα, τηλεφωνήστε στο 6970195672 (όχι 4-8) ή στο 6978673311 και ζητήστε την ! Βρίσκεται Θεσσαλονίκη, αλλά μπορεί να πάει και σε άλλες περιοχές αν την θέλετε για μέλος της οικογένειάς σας. Δίνεται στειρωμένη, εμβολιασμένη, τσιπαρισμένη και με συμβόλαιο υιοθεσίας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου