Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) Τσακλέας




Τα μάτια του θυμίζουν διακοπές στο Αιγαίο Πέλαγος. Τα κοιτάς και χάνεσαι. Ο μικρός είναι ένας τσαχπίνης αληταμπουράκος που τόσα χρόνια γύριζε στους αφιλόξενους δρόμους της Εξοχής κερδίζοντας το ψωμάκι του με πολύ κόπο και πολλά τεχνάσματα. Είναι ο κλασικός αδέσποτος ελληνικός σκύλος : τρυφερός, λιχούδης και πανέξυπνος. Ο μικρός μαζεύτηκε και απομακρύνθηκε από τα παλιά του λημέρια για ιατρικούς λόγους : παρουσίασε αλλοιώσεις στο τρίχωμά του και διαγνώστηκε με demodex δεμοδίκωση. Τίποτα το σοβαρό, αλλά η θεραπεία του δεν μπορούσε να γίνει στους δρόμους. Κούκλος όπως πάντα και ακαταμάχητος, γεννημένος το Δεκέμβριο του 2013, ψάχνει την οικογένεια που θα λατρέψει το μεσαίου μεγέθους κορμάκι του (περίπου 25 κιλά) και θα τον κάνει μέλος της.
Αν  θέλετε να δώσετε στον τυπάκο ένα σπιτάκι και μια θέση στην καρδιά σας, επικοινωνήστε στο  6974832662 ή στο 6949083956 ή στο email strayplanetadopt@gmail.com και ζητήστε τον ! Δίνεται εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος, τσιπαρισμένος και με συμβόλαιο υιοθεσίας. Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αλλά πηγαίνει και σε άλλες περιοχές. Αρκεί να βρει αγάπη και φροντίδα.

Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνοντας εικονική υιοθεσία, επικοινωνήστε στο 6984782350 ή  στο email μας strayplanetadopt@gmail.com 




















 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου