Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) Γκέτα





Πήρε το όνομά της  από τα λευκά σαν καλτσάκια ποδαράκια της. Είναι αναμφισβήτητα από τις πιο διακριτικές παρουσίες στον Αδέσποτο Πλανήτη που σε κερδίζει με το βλέμμα της και την καλοσύνη της. Ένα καταπληκτικό ζώο που πραγματικά «ξεχνάς» ότι το έχεις. Φιλική με όλους, χωρίς να γίνεται φορτική, δέχεται με χαρά χαδάκια και παιχνίδια από τους «ανθρώπους» της.  Αποφεύγει τα μεγάλα πλήθη (σκυλιών και ανθρώπων) χωρίς όμως να μπορεί να θεωρηθεί μοναχική ή αντικοινωνική. Κάνει παρέα με άλλα ήσυχα σκυλάκια και δεν μπλέκεται σε καβγάδες.Ήσυχη, καλόβολη, τρυφερή, επιβλητική και πανέμορφη είναι η τέλεια σύντροφος για όλη την οικογένεια... Πώς να μην την ερωτευτείς ;
Αν σας κέρδισε με τον χαρακτήρα και με την ομορφιά της, μην απελπίζεστε. Το κορίτσι μας διαθέτει microchip και μπορεί να υιοθετηθεί άμεσα!!! Μόνο προλάβετε, γιατί στις πατουσίτσες της σφάζονται παληκάρια και κοπελίτσες. Η ήρεμη κούκλα μας υπόλογίζεται ότι γεννήθηκε την άνοιξη του 2012. Είναι μεσαίου προς μικρού μεγέθους, 14 κιλάκια. Το κοριτσάκι μας έχει λεϊσμάνια, αλλά ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και τα πάει μια χαρά.
Η Γκέτα μας από τον Οκτώβριο του 2017 βρίσκεται σε σπίτι φιλοξενίας και ελπίζει σύντομα να βρει το παντοτινό της σπιτάκι !
Αν θέλετε μια ήσυχη κούκλα που θα ομορφύνει τη ζωή σας και θα σας γεμίσει αγάπη, επικοινωνήστε στο 6974832662 ή στο 6974703059. Βρίσκεται Θεσσαλονίκη αλλά μπορεί να πάει και σε άλλες περιοχές αν είναι να βρει μια καλή οικογένεια! Δίνεται με συμβόλαιο υιοθεσίας, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, στειρωμένη και τσιπαρισμένη (αριθμός μικροτσίπ : 977200008266038).

Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνοντας εικονική υιοθεσία, επικοινωνήστε στο 6984782350 ή  στο email μας strayplanetadopt@gmail.com 






































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου