Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ )Τροία



Η Τροία,  το βελγικό μας λυκόσκυλο βρήκε σπιτάκι !!!
Σήμερα η Τροία μαζεύει την βαλιτσούλα της και χαιρετά τα φιλαράκια της. Σας ευχαριστεί για όλη την ασφάλεια και τη βοήθεια που της προσφέρατε τόσο καιρό και σας παρακαλεί να μην ξεχνάτε τα υπόλοιπα φατσάκια που έχουν μείνει πίσω. Γιατί σας χρειάζονται μέχρι να βρουν και αυτά την οικογένειά τους.
Διαβάστε την ιστορία της και ευχηθείτε της καλή ζωούλα με πολλή πολλή αγάπη και χαρά ! 
Σκύλος αρχοντικός, με μοναδική ομορφιά και υπέροχο χαρακτήρα. Βρέθηκε μετά από τηλεφώνημα δεμένη δίπλα στη Λαϊστέρα, με τοσο μικρή αλυσίδα που δεν μπορούσε ούτε να καθίσει. Υπέφερε από μόρβα, που δυστυχώς μετέφερε στα κουταβάκια της. Για μεγάλο χρονικό διάστημα έδωσε μάχη για να τα κρατήσει στη ζωή, φροντίζοντάς τα όσο καλύτερα μπορούσε, κρυμμένη στα χόρτα, μακριά από όλους τους άλλους. Δυστυχώς τα μικρά δεν τα κατάφεραν… Η ίδια έγινε καλά, στειρώθηκε και άρχισε για πρώτη φορά στη ζωή της να καταλαβαίνει τι σημαίνει αγάπη και φροντίδα. Η πρώην κακοποιημένη ομορφιά που ήταν διστακτική με όλους και με όλα, έχει αρχίσει να ξεδιπλώνει τον υπέροχο χαρακτήρα της. Παιχνιδιάρα, αλλά και τεμπελίτσα περνάει ξαπλωμένη ατελείωτες ώρες ρίχνοντας σύντομους υπνάκους. Απολαμβάνει πάντα ένα καλό γεύμα κροκέτας, καταβροχθίζοντάς την με μεγάλη λαιμαργία. Αν και διακρίνεται για τον ήσυχο και φιλικό χαρακτήρα της έχει μια μικρή ιδιοτροπία. Αν κάτσει σε ένα μέρος, θεωρεί ότι το «κρεβάτι» της δεν χωράει άλλο. Όποιος κακομοίρης αποφασίσει να κάνει την σιέστα του εκεί δίπλα, θα αντιμετωπίσει την μουσούδα της (τον σπρώχνει μέχρι να τον διώξει από τον χώρο της). Τις τελευταίες εβδομάδες δείχνει ότι έχει προσαρμοστεί πλήρως πλέον στον χώρο του Αδέσποτου Πλανήτη και έχει ξεχάσει την προηγούμενη ζωή της. Αισθάνεται αρκετά ασφαλής, αφού άρχισε και τις «εξυπνάδες» : παίρνει το μεγάλο κουπάκι με την τροφή, το μεταφέρει στο κέντρο του περιφραγμένου χώρου και το... αδειάζει. Μάλλον η μικρή εκτός από πανέξυπνη είναι και πρακτικός τύπος, αφού καταλαβαίνει ότι τόσες μουσούδες δύσκολα χωράνε σε ένα κουπάκι μια σταλιά.
Επιφυλακτική με τα νέα πρόσωπα, όπως άλλωστε κάθε κακοποιημένο σκυλάκι, δεν τρέχει για χάδια σε όποιον την πλησιάζει, αλλά παρακολουθεί από μακριά μέχρι να διαπιστώσει τον χαρακτήρα και τις προθέσεις του «εισβολέα».
Ένα υπέροχο σκυλί που βρήκε μια υπέροχη οικογένεια ! Τροία, περιμένουμε φωτογραφίες...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου