Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

(RIP) Ντρίκος




Μεγαλόσωμος νεαρός κύριος γεννημένος το 2011. Βρέθηκε στο δρόμο παρατημένος από κάποιον που προφανώς δεν εκτίμησε ούτε την ομορφιά του, ούτε τον υπέροχο χαρακτήρα του. Τον πρώτο καιρό σαν αδέσποτος κοίταζε όποιον τον πλησίαζε σαν να ήθελε να δει αν είναι ο κηδεμόνας του που ήρθε να τον πάρει πίσω. Αυτός που περίμενε ,όμως, δεν φάνηκε ποτέ. Αυτός έχασε ! Και ο Αδέσποτος Πλανήτης κέρδισε ένα σέτερ με πραγματικό κέφι για τη ζωή και τεράστια αποθέματα ενέργειας.
Τρυφερούλης και χαδιάρης, ζητάει αγκαλίτσες και παιχνίδια όλη την ώρα.  Ο παίδαρος ζυγίζει 26 κιλάκια και έχει ύψος 57 εκατοστά ! Ο Ντρίκος μας διαγνώστηκε με λεϊσμάνια, αλλά παίρνει φαρμακευτική αγωγή και είναι μια χαρά.
Από τις αρχές Δεκεμβρίου 2017 ο Ντρίκος μας έχει μεταφερθεί σε σπίτι φιλοξενίας και σύντομα ελπίζουμε να βρει και το παντοτινό του σπιτάκι.  
Αν θέλετε τον κεφάτο παίδαρο, επικοινωνήστε στο 6974832662 ή στο 6974703059. Βρίσκεται Θεσσαλονίκη, αλλά ετοιμάζει αμέσως βαλιτσούλες και πηγαίνει όπου τον αγαπάνε τρέχοντας. Δίνεται εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος, τσιπαρισμένος και με συμβόλαιο υιοθεσίας. 

Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνοντας εικονική υιοθεσία, επικοινωνήστε στο 6984782350 ή  στο email μας strayplanetadopt@gmail.com


 



























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου