Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) Λαϊστέρα




Από τις πιο ήρεμες και τρυφερές παρουσίες του Αδέσποτου Πλανήτη. Ήταν δεμένη επί μήνες έξω από ένα μπαλκόνι, πάνω στο πεζοδρόμιο, με σκοινί ενός μέτρου. Σχεδόν κρεμόταν στον αέρα. Η “οικογένειά της” την χτυπούσε συχνά και την τάιζε σπανίως. Μετά από την άμεση επέμβαση της ομάδας του Αδέσποτου Πλανήτη η φατσούλα βρήκε μια νέα οικογένεια. Μπορεί να μοιράζεται τα πάντα με πολλούς μπελάδες, αλλά ζει πια ευτυχισμένη, ελεύθερη, χωρίς αλυσίδες, έχοντας πάντα φαγάκι και νεράκι.
Μια επιβλητική παρουσία 12 κιλών, γεννημένη το 2012, με μαύρο γυαλιστερό τρίχωμα που θα ζήλευαν πολλοί σκύλοι καλλιστείων. Ζωηρή, παιχνιδιάρα και λαίμαργη (και ας είναι κορμάρα από τις λίγες !), λιώνει στα πόδια σας για ένα χαδάκι. Ένα πολύ γλυκό και τρυφερό πλάσμα που θα κερδίσει μια θέση για πάντα στην καρδιά σας όταν την γνωρίσετε. Και ποιος ξέρει ; Ίσως και στο σπίτι σας ! Η μικρή διαγνώστηκε με ερλιχείωση, έκανε αγωγή και είναι πλέον μια χαρά.
Αν θέλετε να της δώσετε ένα σπιτάκι και μια θέση στην καρδιά σας, επικοινωνήστε στο  6974832662 ή στο 6949083956 ή στο email strayplanetadopt@gmail.com. Δίνεται εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, στειρωμένη, τσιπαρισμένη (αριθμός microchip : 941000016509228) και με συμβόλαιο υιοθεσίας. Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αλλά πηγαίνει και σε άλλες περιοχές. Αρκεί να βρει αγάπη και φροντίδα. 

Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνοντας εικονική υιοθεσία, επικοινωνήστε στο 6984782350 ή  στο email μας strayplanetadopt@gmail.com  


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου