Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) Μπύρα : Γεννημένη κυρία


Το πρώτο πράγμα που προσέχει κανείς όταν πηγαίνει στον Αδέσποτο Πλανήτη είναι ένα τσούρμο πονηρές φατσούλες που τρέχουν καταπάνω σου για να σε προϋπαντήσουν. Μόλις τα πράγματα ηρεμήσουν, τότε η άκρη του ματιού σου πιάνει ένα άσπρο (προς το γκρι) πατσαβουράκι να ξαπλώνει αριστοκρατικά πάνω στο τραπέζι, στις καρέκλες ή ακόμα και μέσα στις λεκάνες με την κροκέτα (ιδίως στις περιόδους των ισχνών αγελάδων). 
Ατάραχη για τον πανικό, αδιάφορη για τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς που επιβάλλουν να παραχωρήσεις τη θέση σου στον επισκέπτη ή έστω να σηκωθείς να τον χαιρετήσεις, η εντεκάχρονη Μπύρα εξακολουθεί να ροχαλίζει (διακριτικά πάντα) απλώνοντας το κορμάκι της στον ήλιο. Λιχούδα και χαδιάρα, περνάει ήσυχα τις μέρες της, γαβγίζοντας μόνο σε όσους δεν συμπαθεί (δίποδους, τρίποδους ή τετράποδους)!!! Σκύλος με προσωπικότητα που παρά τις αντίξοοες συνθήκες που επικρατούν στον Αδέσποτο Πλανήτη καταφέρνει όχι μόνο να επιβιώνει, αλλά και να περνάει καλά. Βέβαια, αυτό που αποτελεί μέχρι σήμερα μυστήριο είναι το πώς καταφέρνει και λερώνει με φυλλαράκια, κλαδάκια και λάσπες τη γουνίτσα της.
Τους τελευταίους μήνες, η Μπυρίτσα μας έχει κουρευτεί και απολαμβάνει την ζεστούλα στο σπίτι της εθελόντριας που την φιλοξενεί, καθώς ο χειμώνας είναι δύσκολος στον Αδέσποτο Πλανήτη. 
Αν θέλετε να προσφέρετε στη γριούλα μας μια οικογένεια και ένα ζεστό μέρος για να περάσει προστατευμένη την υπόλοιπη ζωούλα της, πάρτε στο 6970195672 (όχι 4-8 μμ) ή στο 6978673311. Η Μπυρίτσα βρίσκεται Θεσσαλονίκη, αλλά μπορεί να πάει και σε άλλες περιοχές αν βρει μια καλή οικογένεια. Αριθμός μικροτσίπ : 941000014492984




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου