Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

(RIP) Φόξι





Η Φόξι είναι από τις πιο δυναμικές και «ανάποδες» παρουσίες του Αδέσποτου Πλανήτη που σε καμιά περίπτωση δεν περνά απαρατήρητη, μολονότι είναι γεννημένη το 2006 περίπου και ζυγίζει μόλις 9 κιλάκια. Το νευρικό της γάβγισμα και η διαρκής κίνηση στην οποία βρίσκεται είναι το σήμα κατατεθέν του φλογερού ταπεραμέντου της. Εύκολα μπορεί κανείς να την χαρακτηρίσει «ξινή», «νευρική», «ανάποδη», «γκρινιάρα» και «φωνακλού». Στην πραγματικότητα όμως πίσω από αυτήν την συμπεριφορά κρύβεται μια τρυφερή και καταταλαιπωρημένη υπαρξούλα που στέκεται με επιφύλαξη μπροστά στους ανθρώπους και στα άλλα ζώα, χωρίς να γίνεται όμως ποτέ επιθετική. 
Η μικροκαμωμένη αυτή γριά μπουκίτσα έχει περάσει πολλά στη ζωή της. Βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση, κακοποιημένη : το ματάκι της ήταν βγαλμένο και στα πλευρά της είχε σημάδια αιχμηρού αντικειμένου (μαχαιριές). Μολονότι τα σωματικά τραύματα έχουν επουλωθεί, ακόμα και σήμερα δεν δέχεται χάδια παρά μόνο στο κεφαλάκι.
Μια ζόρικη φατσούλα που αξίζει τον σεβασμό , την αγάπη, την φροντίδα και – κυρίως- την υπομονή μας για να ζήσει ευτυχισμένη τα υπόλοιπα χρόνια της ζωούλας της...

Αν θέλετε να της δώσετε ένα σπιτάκι και μια θέση στην καρδιά σας, επικοινωνήστε στο 6970195672 (όχι 4-8) ή στο 6974832662 ή στο email strayplanetadopt@gmail.com. Δίνεται εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, τσιπαρισμένη (977200008265670) και με συμβόλαιο υιοθεσίας. Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αλλά πηγαίνει και σε άλλες περιοχές. Αρκεί να βρει αγάπη και φροντίδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου