Κυριακή 13 Απριλίου 2014

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) Μαξ






Ένας μαύρος κούκλος πολλών κυβικών που μπορεί από μακριά να προκαλεί φόβο και δέος με τα 35 κιλά του, αλλά από κοντά καταλαβαίνει κανείς ότι είναι πολύ χαλβάς και «αγκαλίτσας». Ο μικρούλης σε ηλικία Μαξ (γεννημένος το 2012) είναι από τα πιο τρυφερά και χαδιάρικα σκυλάκια που υπάρχουν. Βρέθηκε κούταβος στο δρόμο του Κουρί και μαζεύτηκε για να προστατευτεί από τους βοσκούς της περιοχής, οι οποίοι θεωρούσαν απειλή για τους ίδιους και τα ζώα τους. Ποιος θα μπορούσε πραγματικά να φοβηθεί έναν σκύλο με τα ματάκια του Μαξ που σε κοιτάζουν με τόση λαχτάρα για αγάπη ; Μια φατσούλα που κλαψουρίζει για χάδια και σου γλείφει τα χέρια από ευγνωμοσύνη; Το «άγριο» θηρίο που έβλεπαν οι βοσκοί είναι στην πραγματικότητα ένας παιχνιδιάρης και τρυφερός σκύλαρος που μοιάζει με retriever και λατρεύει τα παιχνίδια.
Μια XXL παρουσία για XXL αγάπη και αφοσίωση, χωρίς να γίνεται πιεστικός ή να απαιτεί το 100% του χρόνου σας, καθώς ο νεαρός τρελαίνεται να παίζει και μόνος του με κόμπους ή άλλα σκυλοπαιχνιδάκια.
Αν θέλετε τον αγκαλίτσα μας τηλεφωνήστε στο 6970195672 (όχι 4-8 μμ) ή στο 6978673311. Είναι εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος και τσιπαρισμένος (941000014493009). Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, αλλά γίνεται κάτοικος και άλλων περιοχών αν βρει οικογένεια να τον αγαπά και να τον αγκαλιάζει.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου