Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) Πετεφρής





Κορμάκι 19 κιλών που φοβάσαι ότι αν το σφίξεις στην αγκαλιά σου θα σπάσει. Ματάκια που σε κοιτάνε με θλίψη αλλά και αγάπη. Βάδισμα και κάθισμα διστακτικό. Και ομως, αυτό το «εύθραυστο» σκυλάκι είναι στην πραγματικότητα ένας δυνατός μαχητής. Ο 11χρονος παππούλης (γεννημένος το 2004) παλεύει τα τελευταία χρόνια με τη λεϊσμανίωση χωρίς να το βάζει κάτω και να παραπονιέται. Και τα καταφέρνει.
 Δεν είναι από τους σκύλους που θα τρέξει καταπάνω σου για να τον χαϊδέψεις ή να πάρει λιχουδιά. Μένει λίγο μακριά και σε κοιτάει. Χωρίς να απαιτεί, χωρίς να πιέζει... Πάντα διακριτικός και καλόβολος, συμπεριφέρεται και κινείται με τέτοιο τρόπο σαν να μην θέλει να ενοχλήσει. Ευγενικός και πολύ ήρεμος, δεν μπλέκεται σε καβγάδες ούτε όταν απειλείται η σωματική του ακεραιότητα, στοιχείο που του έχει στοιχίσει μερικές σοβαρές δαγκωματιές. Ο Πετεφρής μας όμως δεν άλλαξε χαρακτήρα και παρέμεινε ένα γλυκύτατος και χαδιάρης σοβαρός κύριος, χωρίς ίχνος επιθετικότητας και τσαμπουκά.Ένα υπέροχο σκυλί που του αξίζει να βρει έναν άνθρωπο να τον λατρεύει και μια ζεστή γωνίτσα για να κοιμάται.
Δίνεται εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος, τσιπαρισμένος (αριθμός μικροτσίπ : 977200008265671) και με συμβόλαιο υιοθεσίας. Είναι στη Θεσσαλονίκη, αλλά παίρνει τη βαλιτσούλα του και φτάνει σε όλη την Ελλάδα αν βρει ανθρώπους που να τον αγαπούν. Αν θέλετε τον κούκλο, επικοινωνήστε στο 6974832662 ή στο 6949083956 ή στο email strayplanetadopt@gmail.com



















Και ο Πετεφρής μας παλιότερα :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου