Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

(RIP) Blacky


RIP 
Δυστυχώς η μικρούλα μας έχασε τη μάχη με την ιογενή γαστρεντερίτιδα και πλέον τρέχει ελεύθερη στον σκυλοπαράδεισο. Το καταφύγιο δεν είναι κατάλληλος χώρος για κουταβάκια ανεμβολίαστα. Στειρώστε τα ζωάκια σας και όσα αδέσποτα φροντίζετε. Αν δεν μπορείτε, ζητήστε τη βοήθειά μας. Είναι θέμα ζωής και θανάτου... Καλοτάξιδη, μικρούλα !

Γυαλιστερό μαύρο δυνατό κορμάκι που ξεχωρίζει από μακριά. Ματάκια πονηρά, γεμάτα ζωντάνια και ενέργεια. Μια υπαρξούλα σκέτο τρελοκομείο. Ζιζανιάκι από τα λίγα, δεν μπορείς να μην γελάσεις με τα καμώματα του και τον τρόπο που εξερευνεί τον κόσμο γύρω του. Γιατί δεν αφηνει τίποτα χωρίς να το κοιτάξει καλά. Πολύ καλά. Μόνες στιγμές ηρεμίας και ακινησίας ; Στην αγκαλιά των εθελοντών ή ξαπλωμένη κάτω να απολαμβάνει τα χάδια τους. Η μικρούλα φαίνεται ότι θα γίνει ένα πολύ τρυφερό και χαδιάρικο πλασματάκι μέσα στη ζωή και τη χαρά.
Η Blacky είναι γεννημένη τον Μάιο του 2016 και έχει κάνει το πρώτο της εμβόλιο. Θα γίνει περίπου 22 -25 κιλάκια.

Αν θέλετε να την κάνετε μέλος της οικογένειάς σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 6974832662 ή στο 6949083956. Θα δοθεί εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, τσιπαρισμένη, με δέσμευση για στείρωση στους 6 μήνες και με συμβόλαιο υιοθεσίας. Βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη αλλά αν βρεθεί η κατάλληλη οικογένεια μπορεί να πάρει την βαλιτσούλα της και να γίνει δημότης άλλων περιοχών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου