Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

(RIP) Πέπα



RIP 
Δυστυχώς η μικρούλα μας έχασε τη μάχη με την ιογενή γαστρεντερίτιδα και πλέον τρέχει ελεύθερη στον σκυλοπαράδεισο. Το καταφύγιο δεν είναι κατάλληλος χώρος για κουταβάκια ανεμβολίαστα. Στειρώστε τα ζωάκια σας και όσα αδέσποτα φροντίζετε. Αν δεν μπορείτε, ζητήστε τη βοήθειά μας. Είναι θέμα ζωής και θανάτου... Καλοτάξιδη, μικρούλα !


Μαύρη φουντίτσα με απαλή γουνίτσα και τρυφερή καρδούλα. Ένα ναζιάρικο μπιζελάκι που σε κοιτάζει με τα θλιμμένα του ματάκια ξέροντας ότι θα φύγεις και θα το αφήσεις πάλι μόνο του σε μια περιφραξούλα… Ένα πλασματάκι που το μόνο που λαχταρά είναι να το ακουμπήσεις δίπλα σου στο αμάξι και να το πάρεις μαζί σου, για να ζήσει στην αγκαλιά σου για πάντα.
Η μικρούλα μας είναι γεννημένη τον Μάιο του 2016 και θα γίνει 22 κιλάκια.
Αν θέλετε να την κάνετε μέλος της οικογένειάς σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 6974832662 ή στο 6949083956. Θα δοθεί εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, τσιπαρισμένη, με δέσμευση για στείρωση στους 6 μήνες και με συμβόλαιο υιοθεσίας. Βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη αλλά αν βρεθεί η κατάλληλη οικογένεια μπορεί να πάρει την βαλιτσούλα της και να γίνει δημότης άλλων περιοχών.


1 σχόλιο: