Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

(RIP) Free



RIP 
Δυστυχώς ο μικρούλης μας έχασε τη μάχη με την ιογενή γαστρεντερίτιδα και πλέον τρέχει ελεύθερος στον σκυλοπαράδεισο. Το καταφύγιο δεν είναι κατάλληλος χώρος για κουταβάκια ανεμβολίαστα. Στειρώστε τα ζωάκια σας και όσα αδέσποτα φροντίζετε. Αν δεν μπορείτε, ζητήστε τη βοήθειά μας. Είναι θέμα ζωής και θανάτου... Καλοτάξιδος, μικρέ !

Τυπάκος που βρέθηκε σε κούτα έξω από το καταφύγιο μαζί με τα αδερφάκια του. Ελεύθερο πνεύμα, παιχνιδιάρικο και ζωηρούλικο. Πανέξυπνος, χαδιάρης και τρυφερούλης ψάχνει τον άνθρωπο που θα τον ελευθερώσει από τη μοναξιά και την ανία του καταφυγίου και θα του δώσει μια αγκαλιά γεμάτη αγάπη !

Ο σποράκος είναι γεννημένος τον Μάιο του 2016 και έχει κάνει το πρώτο του εμβόλιο. Υπολογίζουμε ότι θα γίνει μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους. Αν θέλετε να τον κάνετε μέλος της οικογένειάς σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 6974832662 ή στο 6949083956. Θα δοθεί εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος, τσιπαρισμένος και με συμβόλαιο υιοθεσίας. Βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη αλλά αν βρεθεί η κατάλληλη οικογένεια μπορεί να πάρει την βαλιτσούλα του και να γίνει δημότης άλλων περιοχών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου