Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) Ταρζάν



6,5 κιλά παιχνιδιάρης και ζωηρός τυπάκος με μεγάλη αγάπη για τη ζωή και την περιπέτεια. Λίγο πιο ψηλός από ένα ραδίκι, θέλει να χώνεται σε όλα και να μαθαίνει τα πάντα, με αποτέλεσμα πολλές φορές να βρίσκεται κάτω από τα πόδια ή – ακόμα χειρότερα- δίπλα στα δόντια θεόρατων σκύλων που δεν κοιτάζουν κάτω όταν τρέχουν ή μαλώνουν. Με βελουδένιο τρίχωμα και πανέξυπνα ματάκια κλέβει καρδιές και κερδίζει αγκαλίτσες και χαδάκια από όλους.

Ο μικρός μπήκε στην οικογένεια του Αδέσποτου Πλανήτη τον Ιούλιο του 2015, όταν βρέθηκε στο τέρμα Κηφισιας με μεγάλου Αλεξάνδρου, στην Αγία Αναστασία. Δυστυχώς δεν είχε τσιπάκι, περιλαίμιο ή κονκάρδα και κανένας δεν τον αναζήτησε τόσο καιρό.
Αν θέλετε το ραδικάκι μας επικοινωνήστε στο 6970195672 (όχι 4-8) ή 6974832662 στο  ή στο email strayplanetadopt@gmail.com. Ο τυπάκος είναι υγιέστατος. Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, αλλά μπορεί να ταξιδέψει και σε άλλες περιοχές αν βρει καλή οικογένεια ! Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, εμβολιασμένος,  αποπαρασιτωμένος και τσιπαρισμένος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου