Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) Τζενούλα




“Τζένη... Τζένη». Τίτλος ταινίας, αλλά και βασική φράση του λεξιλογίου της Ειρήνης (σε διάφορους τόνους και με διαφορετικό βαθμό απόγνωσης και τρυφεροτητας κάθε φορά), της εθελόντριας που εδώ αρκετούς μήνες έχει ανοίξει το σπίτι της σε έναν λυγερόκορμο και πολύ τρυφερό μπελαδάκο 14 κιλών. Η Τζενούλα μας είναι ένα μικρό θηριάκι, γεννημένο τον Οκτώβριο του 2014. Πρόκειται για μια γλυκύτατη, αιθέρια υπαρξούλα που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ελαφάκι, με κουκλίστικο λυγερό κορμάκι, ψηλά ποδαράκια και υπέροχα εκφραστικά ματάκια που κοιτάζουν με λατρεία τον “άνθρωπό” της. Πανέξυπνη και ζωηρούλα είναι πολύ πιθανό να την βρίσκετε σε μέρη που δεν θα το φανταζόσασταν, χωρίς ωστόσο να προκαλεί πολύ μεγάλες καταστροφές (μικρές καταστροφές είναι μέσα στο εβδομαδιαίο της πρόγραμμα. Ανάμεσα στα θύματά της συγκαταλέγονται παντόφλες, καλώδια και διάφορα άχρηστα μικροαντικείμενα που πιάνουν άδικα χώρο σε ένα σπίτι). Ακούραστη στις βόλτες (κατάλληλη για μαραθωνοδρόμους), ταχύτατη και με μεγάλα άλματα, θα μπορούσε κάλλιστα να διακρίνεται σε πολλά αθλήματα του στίβου. Τρυφερή και χαδιάρα, είναι ένα σκυλάκι που έχει ανάγκη να αισθάνεται κοντά τον άνθρωπό της, βασικό μέρος της ζωής του και δεν συμβιβάζεται απλώς με ένα χαλάκι σε κάποιο δωμάτιο και ένα κουπάκι φαγητό και νερό. Η Τζενούλα μας έχει μεγαλώσει σε σπίτια φιλοξενίας. Δυστυχώς επειδή έχει αλλάξει αρκετά, τις πρώτες μέρες έχει άγχος σε νέα περιβάλλοντα και είναι πιθανό να λερώνει μέσα μέχρι να συνηθίσει τους κανόνες σας.
Αν είστε άνθρωπος με χιούμορ και υπομονή που λατρεύετε τη δράση, δώστε της μια ευκαιρία και δεν θα το μετανιώσετε. Γνωρίστε την από κοντά και θα σας κλέψει την καρδιά με την αγάπη, την ομορφιά και την εξυπνάδα της.

Αν θέλετε να είστε εσείς ο τυχερός που θα την υιοθετήσει επικοινωνήστε στο 6974832662 ή στο 6949083956 ή στο email strayplanetadopt@gmail.com.
Η μικρή δίνεται εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, τσιπαρισμένη, στειρωμένη και με συμβόλαιο υιοθεσίας. Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, αλλά μπορεί να γίνει και κάτοικος άλλων περιοχών αν την ερωτευτείτε!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου