Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) Τζέρυ


Ένας μεγαλοκούταβος που ξέρει σίγουρα να εκτιμά μια παχιά σκιά και σύντομους υπνάκους μακριά από φασαρίες και μπελάδες. Ήσυχος, τρυφερούλης και χαδιάρης αναμένεται να γίνει 30 κιλά παίδαρος. Ιδανικός για όσους απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές μπροστά στην τηλεόραση ή κάπου έξω με ένα φραπεδάκι ή ουζάκι στο χέρι. Ένας γλύκας που δεν παίζει σαν παλαβός, ούτε χοροπηδά σαν κατσίκι μόλις τον βγάλεις βόλτα. Αν και δεν λέει ποτέ όχι σε κάποια λιχουδίτσα, δεν πρόκειται να κάνει ακροβατικά για να την φτάσει, ούτε να γίνει πιεστικός. Ήρεμος και σοβαρός, σε κοιτάζει με τα ματάκια του και σου διώχνει το άγχος και την ένταση. Το μότο του ; «Χαλαρά και όλα θα πάνε καλά». Άλλωστε ο μικρός ξέρει καλά πόσο πολύτιμες είναι οι στιγμές για να τις χαλάς με χαζομάρες. Και πώς να μην ξέρει άλλωστε; Βρέθηκε λίγο πριν πεθάνει από θερμοπληξία, μωράκι, πεταμένος σε ένα χωματόδρομο στο βουνό με τα αδερφάκια του, μια μέρα που το θερμόμετρο ξεπερνούσε τους 40 βαθμούς Κελσίου και τίποτα δεν κυκλοφορούσε στην περιοχή.
Αν θέλετε το χαλαρό μας τυπάκο, επικοινωνήστε με τον Αδέσποτο Πλανήτη στο  6970195672 (όχι 4-8) ή στο 6974832662 ή στο 6949083956 ή στο email strayplanetadopt@gmail.com και ζητήστε τον. Ο μικρός είναι γεννημένος τον Μάρτιο του 2015 και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, αλλά πάει και σε άλλες περιοχές αν βρει καλή οικογένεια. Δίνεται εμβολιασμένος, τσιπαρισμένος και με χαρτιά υιοθεσίας !
Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνοντας εικονική υιοθεσία, επικοινωνήστε στο 6984782350 ή  στο email μας strayplanetadopt@gmail.com  











 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου