Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) Ingrid



Σοκολατένια κούκλα με πράσινα ματάκια και άσπρα δαχτυλάκια που βρέθηκε να τριγυρίζει τρομαγμένη στον προαύλιο χώρο μεγάλου νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Αστείρωτη (γεννημένη τον Ιανουάριο του 2015) και ζυγίζοντας μόλις 13 κιλάκια ήταν αδύνατο να επιβιώσει δίπλα στις αγέλες των μεγαλόσωμων σκύλων της περιοχής. Δεν μπορούσαμε να κλείσουμε τα μάτια και να συνεχίσουμε. Την μαζέψαμε χωρίς δυσκολία. Μπήκε αμέσως στην αγκαλιά μας και μας άφησε να την πάμε στο νέο της “σπιτάκι”, στο καταφύγιο. Από εκείνη την στιγμή, η μικρή μπήκε στην οικογένεια του Αδέσποτου Πλανήτη και δεν σταματάει να μας δείχνει την ευγνωμοσύνη της καθημερινά. Κοινωνική, λυγερόκορμη και με δυνατό κορμάκι πηδάει από τις ενδιάμεσες περιφράξεις του καταφυγίου και πηγαίνει για επίσκεψη και παιχνίδια στα φιλαράκια της, ενώ μόλις δει εθελοντές τρέχει για τις αγκαλίτσες και τα χαδάκια της.
Η μικρή θα γίνει περίπου 18-20 κιλά. Είναι πανέξυπνη και προσαρμόζεται εύκολα σε νέες καταστάσεις. Φαίνεται στα ματάκια της πόσο μεγάλη ανάγκη έχει από τη δική της οικογένεια, τον δικό της άνθρωπο.  
Αν θέλετε να προσφέρετε ένα σπιτάκι στην φατσούλα μας, επικοινωνήστε στο 6974832662 ή στο 6949083956 ή στο email strayplanetadopt@gmail.com.
Η μικρή δίνεται εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, τσιπαρισμένη, στειρωμένη και με συμβόλαιο υιοθεσίας. Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνοντας εικονική υιοθεσία, επικοινωνήστε στο 6984782350 ή  στο email μας strayplanetadopt@gmail.com 














 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου