Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) ΜπέκυΜια κουταβίνα με τρελά κέφια. Ένας μπεζ σίφουνας που δεν σταματά να παίζει χαρούμενος όλη την ώρα. Η μικρούλα είναι παντός καιρού, αφού η διάθεσή της δεν χαλάει με τίποτα. Ένα πανέξυπνo μεγαλόσωμο κουταβάκι που μπορεί να έχει κοινή εμφάνιση, έχει όμως μοναδική προσωπικότητα. Και μπορεί να μην ξέρουμε αν θα γίνει 25 ή 28 κιλά, το σίγουρο όμως είναι ότι θα γίνει το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής σας, ένας λόγος για να ξυπνάτε πάντα χαρούμενοι και αισιόδοξοι. Μπορεί να μην είναι το πιο ήσυχο και υπάκουο κορίτσι, είναι όμως σίγουρα το πιο τρυφερό ζιζάνιο του κόσμου.
Η μικρούλα είναι γεννημένη περίπου τέλη Μαίου. Αν θέλετε να την κάνετε μέλος της οικογένειάς σας, επικοινωνήστε στο  6974832662 ή στο 6949083956 ή στο email strayplanetadopt@gmail.com. Θα δοθεί εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, στειρωμένη, τσιπαρισμένη, με συμβόλαιο υιοθεσίας.
Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνοντας εικονική υιοθεσία, επικοινωνήστε στο 6984782350 ή  στο email μας strayplanetadopt@gmail.com Και η Μπέκυ μας λίγο μικρότερη :
 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου