Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

(ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ) Ρούλης



Μην το βλέπετε το παληκάρι μας έτσι ξαπλαρωμένο και νομίζετε ότι είναι κανένα ήσυχο πλασματάκι. Ο τυπάκος- μινιατούρα είναι αυθεντική μάρκα με έκαψες. Ζωηρούλης και μονίμως ευδιάθετος, χοροπηδά πάνω – κάτω, χώνεται σε όποια τρύπα βρει για να δει τι υπάρχει, «ενοχλεί» τα φιλαράκια του και γενικά μετατρέπει τα πάντα σε παιχνίδι και περιπέτεια. Τρυφερούλης και χαδιάρης, ποτέ δεν θα πει όχι σε αγκαλίτσες και τρίψιμο κοιλίτσας ενώ παίρνει σύντομους αναζωογονητικούς υπνάκους για να αρχίσει πάλι τα καμώματά του. Δεν υπάρχει περίπτωση να καθίσετε κοντά του και να μην ξεχάσετε τα πάντα βλέποντας τον σπόρο να κάνει ακροβατικά και να κατρακυλά αριστερά και δεξιά. Πανέξυπνος και καταφερτζής, αποκλείεται να μην τον ερωτευτείτε αμέσως.
Ο Ρούλης μας είναι γεννημένος περίπου στις 15 Αυγούστου 2015 και θα γίνει 15 κιλά. Ψάχνει εναγωνίως τον άνθρωπο που θα του χαρίσει μια θέση για χουζούρι στην αγκαλιά του.

Αν θέλετε τον μικρούλη μας, επικοινωνήστε στο 6970195672 (όχι 4-8) ή στο 6978673311 ή στο email strayplanetadopt@gmail.com. Ο μικρός θα δοθεί εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος, τσιπαρισμένος και με συμβόλαιο υιοθεσίας.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου